Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΕΠΑνΕΚ2014-2020

1982 - Ίδρυση εταιρίας
Η εταιρεία VIOSARP Πλιατσκίδης Βασίλειος & Σια Ο.Ε ιδρύθηκε το 1982 στην Νέα Βύσσα του Ν.Έβρου 1984 Παραγωγή Σκούπας Χόρτου. Κύριο αντικείμενο εργασιών της ήταν η παραγωγή και εμπορία της παραδοσιακής σκούπας χόρτου.

1986 - Επέκταση δραστηριότητας
Στην συνέχεια και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα συμπεριέλαβε την εισαγωγή, εμπορία και διανομή μιας ολοκληρωμένης γκάμας ειδών οικιακής χρήσεως.

1988 - Μεταστέγαση στην Θεσσαλονίκη
Η εταιρεία μεταφέρει τους αποθηκευτικούς της χώρους στην περιοχή της Ηλιούπολης Θεσσαλονίκης επεκτείνοντας ακόμη περισσότερο το πελατολόγιο της.

1992 - Νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης
Ακολουθώντας τις αναπτυξιακές προοπτικές της εταιρείας, εγκαινιάζονται νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 3.000 τ.μ. στην περιοχή του Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης.

2012 - Σύγχρονες εγκαταστάσεις Logistics
Έπειτα από 8 χρόνια ανοδικής πορείας και εγκαθιδρύοντας στην Ελληνική αγορά ως πρωτοπόρος εταιρεία, εγκαινιάζονται οι σύγχρονες εγκαταστάσεις LOGISTICS της εταιρείας στο 2,5 Χλμ. Συμμαχικής Οδού στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

2014 - Λειτουργία Cash & Carry
Στα πλαίσια εξυπηρέτησης των πελατών μας, εγκαινιάζουμε ένα σύγχρονο χώρο CASH & CARRY με την πληρέστερη γκάμα ειδών οικιακής χρήσης.

2019 - Επέκταση αποθηκευτικών χώρων Logistics
Συνεχίζοντας την αναπτυξιακή της πορεία, η εταιρεία επεκτείνει τις εγκαταστάσεις με ιδιόκτητες υποδομές, διπλασιάζοντας τους χώρους αποθήκευσης σε συνολικά 20.000 τ.μ.

2020 - Μετατροπή της εταιρίας σε Ανώνυμη Α.Ε.
Η εταιρεία έπειτα από 20 χρόνια δραστηριότητας αλλάζει νομική μορφή και γίνεται Α.Ε. με νέα επωνυμία ΒΙΟΣΑΡΠ ΕΙΔΗ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ Α.Ε.