Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΕΠΑνΕΚ2014-2020

Η VIOSARP με 40 χρόνια ιστορίας αποτελεί πλέον, μια από τις μεγαλύτερες και πιο προηγμένες τεχνολογικά εταιρείες στο τομέα της εισαγωγής, εμπορίας και διανομής ειδών οικιακής χρήσεως σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Η εταιρεία VIOSARP Πλιατσκίδης Βασίλειος & Σια Ο.Ε ιδρύθηκε το 1982 στην Νεα Βύσσα του Ν.Έβρου με κύριο αντικείμενο εργασιών την παραγωγή και εμπορία της παραδοσιακής σκούπας χόρτου.

Στην συνεχεία όμως σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα με την συνεπεία και την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών συμπεριέλαβε την εισαγωγή, εμπορία και διανομή μιας ολοκληρωμένης γκάμας ειδών οικιακής χρήσεως.

Οι ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στο 2,5 Χλμ. της Συμμαχικής Οδούς Εύοσμου. Στα ιδιόκτητα κτίρια συνολικής επιφάνειας 20.000 τ.μ. στεγάζονται σήμερα οι διοικητικές υπηρεσίες, οι αποθήκες καθώς και ένας πλήρως οργανωμένος εκθεσιακός χώρος δειγματισμού και παραγγελιοληψίας για επαγγελματίες.

Οι εγκαταστάσεις είναι στρατηγικά τοποθετημένες δίπλα στην Εγνατία Οδό της Θεσσαλονίκης, περίπου 20 λεπτά από το κέντρο και με εύκολη πρόσβαση για τον επισκέπτη.

Το 2001 η εταιρεία ενισχύει την παρουσία της στην αγορά λαμβάνοντας μέρος για πρώτη φορά στην έκθεση EXPO – LINK PLASTICA η οποία διεξήχθη στην Αθήνα, έκτοτε συμμετέχει σε όλες τις εκθέσεις που έχουν σχέση με τον τομέα της.

Η συνεχής ανανέωση της γκάμας των προϊόντων σε συνδυασμό με το εξαιρετικά έμπειρο προσωπικό που στελεχώνει τα τμήματα της εταιρείας, διασφαλίζει την πλήρη κάλυψη των αναγκών και των προσδοκιών των πελατών μας.